A Megbízható Cég Tanúsítványt csak olyan vállakozások nyerhetik el, amelyek az ügyfelek és az üzleti partnerek véleménye alapján hiteles üzletpolitikát folytatnak.

Kedves Partnerünk!


Szeretettel meghívjuk Önt és családját 2014. január 28. és január 31. között az AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2014 kiállításra, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba.
Vállalatunk kiállítóként, az „A" pavilon 111-es standon vesz részt, ahol kiállításra kerül....

A vegyszeres növényvédelem hatékonyságát alapvetően meghatározza az alkalmazott gépek kialakítása. Valós hazai és külföldi piaci igények alapján szükségessé vált új, korszerű szántóföldi permetezőgépek kifejlesztése. A többéves munka során célul tűzték ki olyan konstrukciók létrehozását, amelyek kielégítik az MSZ EN 12761 honosított európai szabvány szigorú követelményeit, és lehetővé teszik a területteljesítmény növelését, a nagyfokú üzembiztosságot, a munkaminőség javítását, valamint a környezetkímélő védekezéseket. Mivel...

A 2009.május.6-án kötött - Új rendszerű, anyagtakarékos, környezetkímélő, közvetlen vegyszer beadagolású permetezőgép kifejlesztése – című, GOP-1.1.1-08/1-2008-0021 számú fejlesztési szerződést, a kitűzött határidőre, 2012. április. 30-ra teljesítettük. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Elkészítettünk 1 db prototípus gépet, melyen laboratóriumi, funkcionális és üzemi vizsgálatokat végeztettünk. A vizsgálatok...

A 2012.szeptember.17-én megkötött - „Új rendszerű, vegyszertakarékos, környezetkímélő, exportképes permetezőgépek kifejlesztése" – című, GOP-1.1.1-11-2012-0043 számú fejlesztési szerződést, a kitűzött határidőre, 2014. június. 18-ra megvalósítottuk. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési alap társfinanszírozásával valósult meg. Kifejlesztettünk és legyártottunk két kísérleti, majd két prototípus gépet, egy függesztett és egy vontatott szántóföldi permetezőgépet. A fejlesztést a NAIK Mezőgazdasági Gépesítési Intézettel együttműködve végeztük. A fejlesztés során elkészült gépeket laboratóriumi, funkcionális és üzemi vizsgálatoknak vetettük alá. A vizsgálatok igazolták, hogy a kitűzött fejlesztési célok maradéktalanul megvalósultak, és a gépek megfelelnek a vonatkozó nemzetközi és hazai előírásoknak.